Gyvenimo šventės laivo denyje – prasmingas pasirinkimas

Gyvenimo šventės laivo denyje – prasmingas pasirinkimas

Šylant orams kaip niekad norisi restoranus ar kitas uždaras erdves keisti į atviras, o savo šventės scenarijų modeliuoti pagal tai, ką diktuoja sezonas. Švęsti savo gyvenimo ar kitas svarbias šventes ant laivo denio – gali būti ne tik originalus, bet ir ypatingai malonus sprendimas tiek Jums, tiek Jūsų svečiams. Kelios idėjos šventėms laive:

Vaikų šventės laive

Šiltuoju sezono metu taip prasminga ištrūkti į gryną orą ir savo vaikų šventes organizuoti gamtoje.

Vaikų šventės ant laivo denio – įdomi pramoga ir mažiesiems, ir jų tėveliams. Įvairios programos, subalansuotos ir pritaikytos tiek pusdienio išvykoms laivu, tiek poros valandų pasiplaukiojimams – nuo pasirinkto personažo programos, aktyvių muzikinių žaidimų, veidukų piešimo, iki įvairių kūrybinių užduočių, torto ceremonijos ar balionų lankstymo. Smaližiams – popkornų ir cukraus vatos aparatai bei vaikų itin mėgiama – šokolado fondiu programa.

Atsižvelgiant į tai, kad vaikų šventėse svarbiausia yra jų saugumas – laivų turizmo vadybininkės su malonu parinks Jums Jūsų poreikius ir prioritetus atitinkantį, savo išplanavimu saugų laivą.

Gimtadieniai, sukaktys ir kitos šeimos šventės laive

Gimtadienio ar kitų šeimos švenčių vieta pasirinktas erdvus, patogus ir komfortiškas laivas – savaime įkvepia malonioms patirtims ir diktuoja šventišką nuotaiką artimųjų rate. Šventėms laive siūlome pusdienio išvykas laivais, su gausiomis vaišėmis bei išskirtiniu laivo dekoravimu.

Išsiilgusiems pažinimo džiaugsmo, šeimos šventes plaukiant laivu paįvairinkite unikaliomis edukacinėmis programomis Juodkrantėje arba Nidoje su profesionalių gidų programomis.

Vertinantiems susibūrimo džiaugsmą – pasiūlysime įdomių programų laivuose: nuo azartiško ir pašėlusio žaidimo „Kazino“ iki itin mėgiamo žaidimo kolektyvams „Kruizas aplink pasaulį“.

Populiari pramoga – plaukiantis vakarėlis ant laivo denio su Disko žokėjo programa, stilingais užkandžiais ir saulės palydėjimu šokių sūkuryje.

Vandens keliu pasiekus Juodkrantę – pakviesime mėgautis autentiškais skoniais šeimos restoranuose.

privati-kelione-laivu

Įsimintinas ir pašėlęs plaukiantis mergvakaris laive

Nuotakos draugės – tai pati geriausia renginių organizavimo komanda, kokią tik matė pasaulis, tačiau vertinančioms ramybę planuojant, siūlome gausų mergvakario programų pasirinkimą pagal Jūsų turimą biudžetą arba laiko ribas. Nusiteikusias romantikai – pakviesime skrosti bangas burine jachta su gausiais moteriškais užkandžiais laive, arba palydėti saulę Kuršių marių vandenyse su šventinio šampano taure.

Trokštančioms iš širdies pašėlti – pakviesime pusdienio išvykai greitaeigiu kateriu su aktyviomis komandinėmis pramogomis Juodkrantėje arba Nidoje. Turinčioms mažai laiko, bet siekiančioms įdomaus laiko ant laivo denio – pakviesime išmėginti garsųjį žaidimą „Mafija“!

Įsimintinos vestuvės ant laivo denio

Ar svajojate ištarti vienas kitam „Taip“ ant jūros kranto? Leiskite Jums padėti planuojant Jūsų šventę, nuo santuokos įregistravimo, iki vakaro programos privačioje pobūvių salėje. Planuojantiems vestuvių šventę laive – ją įgyvendinti padės kruopšti ir patikrinta mūsų profesionalų komanda.

Pasirinkta šventės tematika atsispindės ir stalo puošyboje bei šventės programoje vakaro metu.

Turintiems ribotus laiko resursus, pasiūlysime vestuvių fotosesiją laive su jaunųjų ir pabrolių bei pamergių pulku. Jeigu fotosesijai turite kitų planų – pasiūlysime poros valandų svečių plukdymą laivu su šventinėmis vaišėmis, kurio metu – kolektyvas turės galimybę parašyti ir palinkėjimus jauniesiems.

Laivuose įrengti visi būtini patogumai, jaukūs salonai, barai, garso ir vaizdo aparatūra. Priklausomai nuo pasirinktos programos, renginiui gali būti pritaikytas specialus maisto meniu ir suteikiamos aptarnavimo paslaugos. Galime pasiūlyti nuo paprasto žuvies patiekalų pikniko krante iki restorano lygmens vaišių pačiame laive.

Mūsų laivais kviečiame plaukti iš Klaipėdos, Nidos, Mingės, Uostadvario, Rusnės ir Drevernos uostų.